2013-06-27

Andasibe - Ivato, Antananarivo

Dags att åka hem till Sverige igen.
Vi är uppe tidigt, äter frukost i 6-tiden och kommer iväg i 7-tiden. Vi tar oss ner till RN2 via den mycket dåliga grusvägen från Vakona Forest Lodge utan större problem.

Det är en härligt solig men lite kylig morgon.
Några landskapbilder tagna genom Hyundaibussens sidoruta under färd:
Mina skor, som jag hade på mig vid det regniga besöket i nationalparken och även vid nattsafarin i går, har inte torkat under natten i vår bungalow på Vakona Forest Lodge. Överhuvudtaget är det svårt att få något att torka i den fuktiga regnskogsmiljön. Även våra bungalows är troligen fuktskadade med tanke på den svaga men ändå märkbara lukten av mögel. Skorna torkar i bussen innan vi kommer fram till Ivato, Antananrivos flygplats.


Vi kommer till Antananrivo i 9-tiden. Jag passar på att ta några bilder medan vi sakta kör genom stan:


Det tar tid att ta sig genom stan och ut till flygplatsen. Vi hinner bli ordentligt ππ-nödiga innan vi kommer fram till Ivato i 10-tiden. Flyget till Nairobi lyfter kl 12:45 så vi har gott om tid att checka in och ta farväl av Andry - vår stöttepelare under tiden på Madagaskar. Resväskorna blir incheckade hela vägen till Arlanda via Nairobi och London helt problemfritt. Det tog betydligt längre tid att fixa motsvarande vid avresan från Arlanda.

Inga kommentarer: